Nyheder / NYHEDSARKIV 2012 / Andet kvartal / 4 konger blev det til i Bylderup-Bov Rideklub

4 konger blev det til i Bylderup-Bov Rideklub

Rittmester Heidi bød velkommen til 22 ryttere der trodsede regnvejret og deltog ved Bylderup-Bov Rideklubs ringridning lørdag den 28.april 2012.

Rytterne blev delt op i øvede og uøvede ringryttere. Uøvet vil sige at man endnu ikke havde haft 12 ringe ved et ringridning.


Alle ryttere havde medbragt en gave, som senere blev uddelt som præmier. Gennem 24 omgange dystede rytterne om kongetitlerne og stemningen blandt ryttere og tilskuere var rigtig god.

Ringriderpølserne duftede igennem hallen, hvor der var indrettet med borde og stole, så rytter og heste kunne komme i tørre.Kongen hos de øvede ryttere blev Mike Dinesen med 24 ringe. Hos de uøvede voksne blev det Mie Hansen med 13 ringe. Børnekongetitlen hos de øvede ryttere gik til Steffani Lorenzen med 23 ringe og Laura Folke løb med kongetitlen hos de uøvede børn med 9 ringe.Lokale erhvervsdrivende havde sponsoreret ærespræmier til de 4 konger og Kongernes heste fik også hver overrakt en flot krans. Flere billeder kan ses på www.bylderupbovrideklub.dk.
 
Tak til sponsorerne: Salon Loki, TL Byg, Salon Deluxe og Spar Købmanden Bylderup-Bov v. Holger.

APRIL 2012