Nyheder / NYHEDSARKIV 2012 / Første kvartal / Året, der gik i BBI

Året, der gik i BBI

Torsdag d. 23. februar 2012 var der generalforsamling i BBI.
 
Formand for BBI, Bjarne Paulsen, kunne berette om et rigtigt spændende år 2011, som bød på mange gode, sportslige oplevelser.
 
”Både inden for håndbold og fodbold lykkedes det at få hold kvalificeret til Landsmesterskaberne”, fortæller Bjarne ”og inden for begge sportsgrene lykkedes det os at få ædelt metal med hjem til klubben”. ”Især husker vi nok tilbage på Landsmesterskaberne i håndbold, som vi afholdte her i Bylderup, og det var jo et arrangement, hvor alt flaskede sig for os”. ”Endda det våde sommervejr holdt en pause denne weekend og viste sig fra sin bedste side”.
 
”Men at stable sådan et arrangement på benene kræver naturligvis, at vi kan trække på mange frivillige kræfter og ildsjæle, og de fortjener en kæmpe stor tak”. ”Dette gælder naturligvis også de mange frivillige, der stiller sig til rådighed, om det så er i forbindelse med Zumba® events, julehalbal, arrangementer med storskærmen, trænere eller andre spændende ting, vi arrangerer”.
 
”Flidspokalen gik til Gitta Jensen for det store arbejde, hun har ydet gennem mange år for BBI”.
 
”Desuden skal der også lyde en stor tak til vores sponsorer, fordi vi, takket være dem, kan sige, at vores forening også har en fornuftig økonomi”.
 
”Alt var dog ikke fryd og gammen på generalforsamlingen, for der skulle findes en ny formand i stedet for mig samt en ny sekretær, og desværre lykkedes det ikke at finde vores afløsere, og det er rigtig træls”, fortæller en ærgerlig Bjarne.
 
”Derfor er der nu indkaldt til ekstraordinær generalforsamling d. 13. marts 2012, og da håber jeg da, at der møder nogle engagerede mennesker op, som har lyst til at videreføre en velfungerende forening”.
 
”Viser det sig ikke at være tilfældet, vil man blive nødsaget til at lukke de sportslige aktiviteter ned – et scenarie jeg slet ikke tør tænke på”, slutter Bjarne.FEBRUAR 2012