Nyheder / NYHEDSARKIV 2016 / Andet kvartal / Årets hus i Bylderup-Bov

Årets hus i Bylderup-Bov

I forbindelse med generalforsamlingen i Borgerforeningen for Bylderup-Bov, Bylderup og Lendemark, bliver årets hus traditionen tro kåret.

Bestyrelsesmedlem i borgerforeningen, Johanne Matthiessen fortæller: ”I år tilfalder hæderen Torben Lund og Allan Gehrt, som er indehavere af henholdsvis TL Byg og Al-Ka Hegn og Porte A/S, og som i fællesskab ejer ejendommen Lendemark 57, Bylderup-Bov”.

Grunden til vi i borgerforeningen valgte at kåre dette hus som ”Årets hus” er, at Torben og Allan har foretaget en omfattende renovering både ude og inde, og i dag fremstår ejendommen flot og indbydende”. ”Dette er et godt eksempel på, at hver der er vilje er der vej”, slutter Johanne.

Torben Lund fortæller: ”Vi købte huset i december 2012, og så gik vi ellers i gang med renoveringen”.

”Men hvis jeg skal være ærlig, så greb det om sig, for Allan og min holdning var fra begyndelsen, at hvis vi i forbindelse med renoveringen ville støde på nogle ting vi ikke var helt tilfredse med, så skulle de løses ordentligt”.

”Og så endte det med at næsten alt er skiftet, f.eks. nye vinduer, isolering, gulve, køkken, badeværelse, lofter osv.”

”Udvendigt gik vi også i gang, for huset trængte til nye fuger, og når vi nu var i gang, så ryddede vi op i træerne og buskene på grunden, så ejendommen nu fik det lys og luft, som vi syntes den fortjente”.

”At ejendommen til statidghed tager sig godt ud, er dog også vores lejeres - Ute og Hans fortjeneste - for det er dem som i det daglige passer hus og have, og det er vi meget glade for”, slutter Torben.
 
 
 
april 2016