Nyheder / NYHEDSARKIV 2015 / Første kvartal / Babysalmesang

Babysalmesang

Salmesang i kirken for babyer. 

I efteråret 2014 har 12 babyer med mødre været samlet i Burkal Kirke.
 
Onsdag formiddag kommer de gående med barnevognen eller andre kørende med de små i bilen. Alle for at være med i kirken. Her bliver der sunget goddag til hver enkelt barn, inden salmesangen begynder.
 
Nej det er ikke kedelig terperi, men et enkelt vers af kendte morgensange eller årtidssange. De bliver sunget til barnet, som giver respons med et glad smil til moderen. Salmesangen ledsages af fagter, dans eller barnet bliver vugget i et tæppe.
 
Hver onsdag er det stort set det samme program, så det virker genkendelig. Det hele har sit udspring i, at det er godt for barnet. Det stimulerer barnet til en tidligere sproglig udvikling og det styrker barnet til at blive mere kreativ og social.

De tre kirker Burkal, Bylderup og Ravsted samt den tyske frimenighed inviterer her i foråret til et nyt hold, der begynder 18. februar. Denne gang er deltagerne med til at bestemme i hvilken kirke det skal foregå. Enten Burkal, Bylderup eller Ravsted, idet holdet bliver oprettet i den kirke, som får flest tilmeldinger.
 
FEBRUAR 2015