Nyheder / NYHEDSARKIV 2016 / Fjerde kvartal / Begejstrede børn vækkede julemanden og hans kone

Begejstrede børn vækkede julemanden og hans kone

"Julemand, julemand, julemand" gjaldede det højt i Bylderup-Bov, da næsten 170 børn søndag den 27. november kaldte på julemanden. Jo, julemanden blev vækket med manér, men da han i år havde medbragt sin kone, måtte børnene efterfølgende også kalde på "julemor", for hendes sovehjerte er endnu bedre end julemandens.

Traditionen tro er det Borgerforeningen, Luthersk Missionsforening og Bylderup-Bov Frivillige Brandvæsen, som i fællesskab står bag arrangementet.

Efter julemanden og hans kone var blevet vækket, kunne de ca. 450 fremmødte trække ind i Danish Agros lade, hvor der var opstillet borde og stole. Spejderne sørgede for servering af varm cacao, kaffe, glögg og æbleskiver. Blasorkestret fra Tinglev spillede julemusik, der blev danset om juletræet, og en tryllekunstner underholdt børnene med tryllerier, og juleevangeliet.

Børnene fik juleposer, og havde mulighed for at fortælle julemanden og hans kone hvad de ønskers sig, og rundt omkring i laden var der drillenisser, som i stedet for karameller, kastede med ris!

Efter det vellykkede arrangement er der nu garanti for, at borgerne i Bylderup-Bov er kommet i julestemning.
 
 
 
 
 
 
 
november 2016