Galleri / Galleri 2015 / BOG Gymnastikopvisning

BOG Gymnastikopvisning

Velbesøgt gymnastikopvisning i Bylderup Idrætscenter

Lørdag den 21. april afholdt Bylderup og Omegns Gymnastikforening (BOG) deres årlige gymnastikopvisning i Bylderup Idrætscenter.

”Der var over 300 betalende til opvisningen”, fortæller formand for BOG, Lone Andresen, ”og de havde fornøjelsen af at se en masse god gymnastik”.

”Fællesindmarchen talte 250 gymnaster, og herefter lød der en stor tak til de 35 instruktører og hjælpeinstruktører for deres store indsats gennem de sidste 6 måneder”, fortsætter Lone. ”Desuden lød der en stor tak til skolen, hallen og Lasse for et godt samarbejde.

”Christiane Petersen var årets ældste gymnast, og hun har i vinteren deltaget på motionsdame- og senior idrætsholdet”.

”Matronics sponsorede t-shirts til voksen/barn holdet, ligesom de sponsorerede de ”knæklys” som blev brugt til fællesopvarmningen”. ”Opvarmningen stod Inger Salomonsen for, og den var i øvrigt meget utraditionel, for den foregik i mørke, hvor den eneste lyskilde var knæklysene, hvilket så fantastik flot ud”.

”Efter denne indledning var der så tid til gymnastik”, slutter Lone, ”hvor 7 lokale hold viste resultatet af vinterens anstengelser, og som et ekstra krydderi havde vi besøg af 3 gæstehold”.