Nyheder / NYHEDSARKIV 2017 / Første kvartal / BOG´s 40 års jubilæum fejres med et brag af en opvisning

BOG´s 40 års jubilæum fejres med et brag af en opvisning

Bylderup- og Omegns Gymnastikforening (BOG), kan i år fejre deres 40 års jubilæum.

Og jubilæet bliver markeret i forbindelse med den årlige gymnastikopvisning, som lørdag den 18. marts bliver afholdt i Bylderup Idrætscenter.

”Opvisningen begynder kl. 13.30, hvor der er indmarch”, fortæller formand for BOG, Lone Andresen, ”og så vil de forskellige hold være på gulvet frem til kl. ca. 16.15, hvor der er udmarch”.

”For at markere vores 40 års jubilæum vil der være fællesspisning, hvor Karen-Marie sørger for en lækker menu til de voksne, bestående af gyros, græsk farsbrød med kartofler og salat, samt lasagne til børnene”, fortsætter Lone. ”Det koster 100 kr. for voksne, og 50 kr. for børnene, og tilmelding skal ske til Karen Marie på 4036 2665, eller SMS til mig på nr. 2084 2688”.

”Børnene vil desuden have mulighed for at lege på redskaber, medens forældre og bedsteforældre har mulighed for at hygge sig, og måske udveksle gymnastikminder, fra de 40 år der er gået”.

”Til slut vil der så igen være opvisning – først DGI Tønder egnens Mini Mix – og herefter Æ-Jungs fra Gørding”.

”Vi håber rigtig mange lægger vejen forbi Bylderup Idrætscenter denne dag”, slutter Lone, ”for både BOG´s bestyrelse, instruktører og hjælpeinstruktører, ser frem til at fejre jubilæet, med et brag af en opvisning”.
 
 
 
 
 
Februar 2017