Nyheder / NYHEDSARKIV 2013 / Fjerde kvartal / Bylderuppige blev danmarksmester i bodyfitness

Bylderuppige blev danmarksmester i bodyfitness

I weekenden blev drøm til virkelighed for den tidligere Bylderup-pige, Laura Christensen, da hun blev  Danmarksmester i Bodyfitness Junior – 163.

Laura, der er 23 år gammel, er født op opvokset i Bylderup, men bor nu sammen med hendes kæreste i Odense. Gennem hele hendes opvækst har hun været aktiv og elsket sport, men da hun var cirka 18 år stiftede hun for første gang bekendtskab med styrketræning, og med det samme var hun klar over, at denne sportsgren var det helt rigtige for hende.

For halvandet år siden begyndte Laura at træne målrettet frem mod konkurrence, og dette indebar bl.a., at hun skulle tage 10 kilo på for at bygge mere muskelmasse på kroppen.

”Det er en lang proces jeg har været igennem”, fortæller Laura, ”for jeg har i lang tid indtaget et stort overskud af kalorier, og samtidig trænede jeg så tungt som muligt”. ”For 4 måneder siden startede jeg så den såkaldte diæt, hvilket betød at min kostplan blev skåret ned, og jeg fik fjernet næste alle kuldhydrater, og så skulle der ellers sættes ind med konditionstræning”, fortsætter Laura ”så jeg har haft en konditionscykel stående hjemme i stuen, så jeg kunne stå op kl. 04:30 og træne, inden jeg skulle have morgenmad”.

”For at få missionen til at lykkes har det været nødvendig med en god planlægning”, fortæller Laura, ”for ved siden af træningen studerer jeg, og da jeg også skal spise 7 gange om dagen, kræver dette også noget forberedelse”. ”Desuden gælder det om at have en madpakke klar, så man ikke falder i for andre fristelser”.

”Hele processen har været enormt spændende og lærerig, og jeg har lært mange ting om mig selv og min krop og virkelig mærket, hvad kroppen er i stand til”. ”Jeg må dog også tilstå, at det til tider har været hårdt”, kommer det ærligt fra Laura, ”og til tider har det været så hårdt, at jeg har været tæt på at miste lysten”. ”Men mit bagland har været fantastiske til at bakke mig op, og selv om jeg har ofret mange ting i den seneste tid, så var jeg ikke i tvivl om at det har været det hele værd, da jeg i weekenden trådte ind på scenen”.

 

”Den følelse kan simpelthen ikke sammenlignes med noget andet, og når jeg så samtidig kunne tage titlen som Danmarksmester, så har det været alt sliddet værd”.

 

Udover titlen som Danmarksmester, blev Laura også udtaget til det danske landshold, men hun blev desværre nødt til at melde afbud.

”Ja – desværre er det lige nu eksamenstid for mit vedkommende, så jeg kan desværre ikke deltage i de nordiske mesterskaber”, lyder det ærgerligt fra Laura, ”men jeg håber på, at jeg kan være med til næste år”.

”Og i mellemtiden, så har jeg lige noget jeg skal have indhentet m.h.t. familie og venner, og det glæder jeg mig rigtig meget til”, slutter Laura med et smil.

OKTOBER 2013