Nyheder / NYHEDSARKIV 2013 / Fjerde kvartal / Enggårdens Vennekreds afholdt julemarked og -frokost

Enggårdens Vennekreds afholdt julemarked og -frokost

Beboerne på Enggården har haft nok at se til gennem den seneste tid, for Enggårdens Vennekreds har afholdt julemarked og efterfølgende julefrokost.

Julemarkedet nød stor opbakning fra byens lokalbefolkning med cirka 90 besøgende gæster i de to timer julemarkedet varede. Der var både tombola og lykkehjul, hvortil vennekredsen havde fået fine præmier fra gavmilde sponsorer. Desuden var der fine boder med masser af julepynt og dekorationer, ligesom mange frivillige bl.a. havde bagt småkager, lavet marmelade, ligesom de gav en hånd i med i de forskellige boder.Nogle dage senere var der julefrokost, hvor Vennekredsen sponsorerede maden. Agerskov Kro var leverandør og sørgede desuden for serveringen, så det var en virkelig god oplevelse for alle deltagerne.

Udover den gode mad blev der i løbet af eftermiddagen sunget og spillet, og Enggårdens ”egen huspianist”, i form af Inger Siegumfeldt, spillede på klaver til sangene. Desuden var der et festligt indslag fra én af Enggårdens tidligere ansatte, Birthe Nielsen.Begge arrangementer var virkelig vellykkede og takket være Vennekredsen, er der nu investeret i 4 nye DVD afspillere, ligesom der er indkøbt nye juletræskæder til hele huset.

DECEMBER 2013