Nyheder / NYHEDSARKIV 2013 / Første kvartal / Forældrebrev

Forældrebrev

Kære forældre, elever og andre interesserede.

Vi føler, at vi har fået stuearrest af KL.

Hvorfor kan vi ikke få lov til at arbejde, mens de forhandler sig frem til en ny arbejdstidsaftale? Hvorfor skal elever og forældre tages som gidsler?
Vi vil bare gerne undervise vores elever og passe vores arbejde. Vi strejker ikke. Vi er lock-outet, lukket ude fra vores arbejdsplads - vi er faktisk suspenderet uden løn.

Vi er lærere med hjertet, og vi nyder det samspil, vi har med vores elever hver dag. Vi vil gerne være mere sammen med eleverne i løbet af vores arbejdsuge. Tænk jer, hvad vi kunne nå med mere tid – men mere undervisning kræver også mere planlægning, forberedelse og efterbehandling.

Vi vil gerne arbejde fra 8 til 16 i et såkaldt ”normaliseret job”, men vores job er ikke altid helt normalt. Vi kan ikke forvente, at forældre kan komme til skole-hjem-samtaler inden kl. 16. Og hvem vil komme til skolefest en onsdag formiddag?

Politikerne ved, at de fleste af os er lærere, fordi vi brænder for det – vi vil børnene. Politikerne ved også, at vi ikke kan lægge vores læreridentitet på hylden, når vi går hjem – uanset tidspunktet på dagen.

Forældre og elever kan altid kontakte os. Vi er lærere med liv og sjæl, og vi tænker altid skole og undervisning lige meget, hvor vi er, og vi elsker vores ofte meget udskældte job.

Med venlig hilsen

Lærerne på Bylderup Skole