Nyheder / NYHEDSARKIV 2012 / Første kvartal / Fuldt hus til gymnastikopvisning

Fuldt hus til gymnastikopvisning

Der var fuldt hus i Bylderup Idrætscenter, da Bylderup og Omegns Gymnastikforening (BOG) afholdte den årlige gymnastikopvisning.
 
Næsten 400 betalende tilskuere mødte op, og de blev vidner til en flot opvisning, hvor 7 lokale hold og 3 gæstehold var på gulvet.
 
Forinden var dagen dog startet med indmarch og fælles opvarmning. Formand for BOG, Lone Andresen, bød de mange fremmødte velkommen, og i velkomsttalen kom hun bl.a. ind på, at det kun er muligt at stable sådan en opvisning på benene, fordi foreningen kan trække på mange dygtige instruktører og hjælpeinstruktører.
 
Og så ventede der Lone en overraskelse, for Allan Gehrt trådte frem på gulvet og bad om ordet. Her takkede han Lone og hendes mand Dirk, som er instruktør, for den store indsats de gør for gymnastikforeningen. Faktisk har Lone, hendes unge alder til trods, allerede været 18 år i gymnastikforeningens bestyrelse!
 
Så var der tid til at gymnasterne skulle på gulvet, og aldersmæssigt spændte de vidt. For de yngste deltagere var blot omkring 1 år, og de ældste omkring de 80.
 
Annegrete Cornelsen fik pokalen som ældste gymnast, samt en vase med indgraveret årstal, da det var 3. år hun oplevede at få denne hæder.
 
Det var en rigtig god dag med masser af flot gymnastik og at dømme efter publikums bifald, var de godt tilfredse med det, de så.MARTS 2012