Nyheder / NYHEDSARKIV 2013 / Fjerde kvartal / Højskoledage på Slogs Herreds Hus

Højskoledage på Slogs Herreds Hus

Vanen tro blev de årlige højskoledage på Slogs Herreds Hus i Bylderup et stort tilløbsstykke. Arrangementet finder altid sted den sidste uge i september, og i år kunne succesen så gentages for 27. gang.

Tilmelding sker efter ”først til mølle princippet” og de 220 pladser blev straks revet væk. I år var den sidste gang med den mangeårige bestyrerinde Ingrid Carlsen bag roret. Hun kørte dog parløb ved dette års arrangement med hendes afløser, som er Karin Graversgaard fra Bajstrup. 

 

Henrik Nissen, Søren Hansen og Peder Damgaard har i løbet af det seneste år arbejdet på at sammensætte et spændende og inspirerende program, og dette må man i den grad sige var lykkedes, for i år kunne man præsentere prominente navne som journalist, Steffen Kretz, fhv. skatteminister Frode Sørensen, læge Peter Qvortrup Geisling, for blot at nævne nogle få.

Som mødeleder under hele højskoleugen fungerede tidligere forstander for Gråsten Landbrugsskole, Peder Damgaard fra Kollund, og alle dage var der spændende foredrag, som kun blev afbrudt af formiddagskaffe, varm mad til middag samt dessert, og eftermiddagskaffe med hjemmebag.

Så det er ikke uden grund, at højskoledagene hvert år trækker fulde huse på Slogs Herreds Hus.

 
OKTOBER 2013