Nyheder / NYHEDSARKIV 2013 / Fjerde kvartal / Ildsjæl overtager værtshus

Ildsjæl overtager værtshus

Der er atter aktivitet bag ved de mørke træpersienner i det tidligere Smut-In i Bylderup. Stedet har de senere år haft en lidt omtumlet tilværelse, og det sidste år har lokalerne stået helt tomme. Nu har stedet igen fået en ny chance, i form af ”Kom Bar Do”, og denne gang er det den lokale ildsjæl, Tina Laustsen, der nu kan kalde sig for ”kromutter”.

Hvis man spørger Tina, om det er en kro, et værtshus, en bodega eller en knejpe hun åbner? Så lyder svaret: ”Kom Bar Do – er et sted, som har sjæl og charme og som hører lokalsamfundet til”. 

”Jeg kender jo stedet fra min ungdom, hvor jeg selv begyndte at gå i byen”, fortæller Tina og fortsætter, ”dengang hed det Smut-In, men nu starter jeg så en ny æra hér under navnet: Kom Bar Do”. 

”Kom Bar Do skal ikke bare være et værtshus, det skal også være et samlingssted og i kraft af sin centrale placering lige over for idrætshallen, så håber jeg på, at stedet igen kan lægge lokaler til f.eks. den 3. halvleg”.

”Så jeg ser frem til en god blanding af gæster, lige fra de yngre til det lidt mere modne publikum”. ”Selskabslokalet, der støder ind til krostuen skal bruges til livemusik, og så er det tanken, at byens lokalbefolkning skal kunne leje det til mindre arrangementer”.

”Idéen om Kom Bar Do har ulmet et stykke tid”, fortsætter Tina, ”og da der var styr på næringsbrev, hygiejnecertifikat og forretningsplan, var det bare om at komme i gang”. ”Stedet trængte til en ordentlig rengøring og nu har jeg annonceret, at jeg åbner fredag d. 13. december, og inden da skal toiletforholdende fornyes, et andet køkken skal sættes op, ligesom det hele skal males – så der er nok at se til”, fortæller Tina med et smil.

”En enorm opbakning fra familie og venner holder gejsten oppe” fortsætter Tina, ”og på Facebook har min nye side allerede fået næsten 600 likes, så det er jo helt overvældende med den store interesse”.

”Kom Bar Do holder åbent torsdag, fredag, lørdag og søndag, og går du med tanker om at tage forbi Bylderup-Bov, så siger Tina: ”Kom Bar Do”.

DECEMBER 2013