Nyheder / NYHEDSARKIV 2015 / Fjerde kvartal / ”Kom Bar Do” får nyt værtspar

”Kom Bar Do” får nyt værtspar

Fra årsskiftet overtager værtsparret Helle Petersen og Reiner Olsen driften af det hyggelige værtshus ”Kom Bar Do” i Bylderup.


Tina Laustsen har drevet ”Kom Bar Do” siden december 2013, og hun har formået at omdanne stedet til et samlingspunkt, hvor unge såvel som ældre, mødes i hyggelige rammer. Og det glæder da også Tina, at det netop er Helle og Reiner, som hun kan overdrage nøglerne til:


”Det er faktisk Reiner der i sin tid tegnede det karakteristiske ”Kom Bar Do” logo”, fortæller Tina, ”så på en måde kan man sige, at han ubevidst har været involveret fra den spæde start i 2013”.


”Og vi kender jo allerede stedet og gæsterne”, fortsætter Helle, ”for vi har været ansat som medhjælpere i det sidste års tid”. Reiner supplerer: ”Det som tiltaler mig ved Kom Bar Do er, at det er et rigtig hyggeligt sted, hvor der aldrig er ballade”. ”Folk forstår at være sammen og feste på den gode måde, og når de er her på Kom Bar Do, så er det altid den positive stemning der skinner igennem”.


På spørgsmålet om der så skal ske store forandringer fra nytåret lyder svaret samstemmende fra Helle og Reiner: ”I første omgang driver vi stedet videre i samme ånd som Tina, men på sigt har vi da nogle idéer til nogle nye tiltag – men den tid, den glæde” slutter parret med et smil.
 
 

På billedet ses Reinar og Tina. Helle var forhindret.
 
 
december 2015