Nyheder / NYHEDSARKIV 2011 / Fjerde kvartal / Mange mødte op, da julemanden skulle vækkes

Mange mødte op, da julemanden skulle vækkes

Man skulle holde på hat, briller og nissehuer, da julemanden søndag den 27. november skulle vækkes i Bylderup-Bov.
 
Arrangementet faldt nemlig sammen med, at årets første storm bevægede sig over Danmark. Så heldigvis for julemanden, skulle han denne eftermiddag ikke ud og flyve i sin kane. Blæsevejret fik dog ikke byens borgere til at blive hjemme i de lune stuer – snarere tværtimod - for cirka 400 mennesker mødte op.
 
Traditionen tro begyndte arrangementet med, at byens børn vækkede julemanden, som på sin lange julefærd tager en overnatning i A/S C. Carstensen lade. Da julemanden var blevet vækket, blev lyset tændt i juletræet på torvet, hvorefter Haderslev Brassband spillede op til dans om juletræet i Danish Agros lade.
 
Her fik de mange børn udleveret fine juleposer af drillenisserne, alt imens de voksne kunne lune sig med gløgg og æbleskiver.
 
Der var sørget for underholdning for børnene i form af lidt tryllerier samt fortælling af juleevangeliet. Så alt i alt et virkelig vellykket arrangement, som Borgerforeningen, Luthersk Missionsforening og Bylderup-Bov Frivillige Brandværn havde stablet på benene.

Se masser af billeder herNOVEMBER 2011