Nyheder / NYHEDSARKIV 2011 / Fjerde kvartal / Ny julebelysning

Ny julebelysning

Som følge af nye sikkerhedskrav har der de sidste par år ikke været julebelysning i Bylderup-Bov. Men i år vil Borgerforeningen for Bylderup-Bov, Bylderup og Lendemark gøre deres til, at det bliver nemmere at komme i julestemning.

Bestyrelsesmedlem Kim Bøgh fortæller: "Vores gamle julebelysning kunne ikke leve op til de nye sikkerhedskrav, så i Borgerforeningen stod vi med 2 valg".

"På den ene side kunne vi opgradere den nuværende belysning, men det var ret bekosteligt, og vi ville så stadig stå med nogle lamper, som om nogle år sikkert ikke ville overholde de nye regler på området".
"På den anden side kunne vi investere i helt nye lamper, som er 100% tidssvarende, fremtidssikrede, og i øvrigt også rigtig flotte. Men til gengæld er disse så cirka dobbelt så dyre som en opgradering", fortæller Kim.

"Vi valgte så den sidste løsning, nemlig indkøb af helt ny julebelysning". "Af økonomiske årsager betyder det så også, at Borgerforeningen i første omgang kun havde penge til at købe et mindre antal". "Disse har vi valgt at placere i lysmasterne på hovedgaden, således at så mange mennesker som muligt får glæde af de flotte lamper fra JHSTAALDESIGN". "I løbet af de kommende år vil vi supplere med nogle flere".

"Så med nye lamper i masterne samt vækning af julemanden på søndag d. 27. november i den gamle Carstensen-lade, så er jeg sikker på, at Bylderup-Bov nok skal komme i julestemning", slutter bestyrelsesmedlem i Borgerforeningen, Kim Bøgh.NOVEMBER 2011