Nyheder / NYHEDSARKIV 2012 / Første kvartal / Så kører toget igen fra Bylderup-Bov

Så kører toget igen fra Bylderup-Bov

DSB har som bekendt store problemer med de famøse IC4 tog, og togskinnerne gennem Bylderup-Bov er groet lidt til. Den slags småproblemer afholder dog ikke Slogs Herreds Amatører fra at love tog til tiden i Bylderup-Bov.

For de lokale dilettanter opfører nemlig ”Tyrolerekspressen”, som er en farce af Knud Erik Meyer Ibsen. Stykket foregår i 2 togkupéer og handler om vekselerer Walther Vielverloren, som skal til et vigtigt forretningsmøde i Hamborg. Pga. strejke i lufthavnen må han tage toget, og det behager ham bestemt ikke at skulle følges med umulige turister. Men den smukke Hildegaard gør dog for en stund turen til en fornøjelse for Walther, og så er farcen ligesom i gang!

De medvirkende er en god blanding af garvede kræfter og debutanter: Helle Schnoor, Rasmus Jensen, Inga Christiansen, Margit Olsen, Tina Søndergård, Jesper Schnoor, Dirk Andresen, Line Iwersen, Kristin David, Carl Salomonsen, Aage Sørensen og Gerd Lorenzen. Sufflør er Dorte Schmidt og scenemestre er Henrik Nissen og Aage Sørensen.

”Det er et virkelig sjovt stykke, og det er jo nogle dygtige dilettanter vi har, så der venter publikum en rigtig sjov oplevelse”, fortæller instruktørerne, Dorthe Nissen og Tanja Petersen.

Så der er god grund til at sætte kryds i kalenderen, for lørdag den 25. februar kl. 14.00 er der generalprøve, og samme aften opføres stykket kl. 19.00, hvor der også er lækker græsk buffet. Søndag den 26. februar opføres stykket kl. 14.00, hvortil der er kaffebord.

FEBRUAR 2012