Nyheder / NYHEDSARKIV 2013 / Første kvartal / Slut med lukkedage i Børnehaven Blæksprutten

Slut med lukkedage i Børnehaven Blæksprutten

Til stor glæde for børnene og deres forældre har Børnehaven Blæksprutten afskaffet lukkedagene.
 
Leder af Blæksprutten, Karen Juul Bonderup fortæller: ”Børnene og deres forældre har naturligvis taget meget positivt imod denne beslutning, for det betyder, at det nu er slut med sampasningsdage og sampasningsordninger i andre institutioner, tvungen sommerferie osv.” ”Det betyder så også, at det kun er 5/6 og 24/12, hvor der er lukket”.
 
”Men det er ikke kun børnene og deres forældre, der har gavn af dette”, fortsætter Karen, ”for de 8 ansatte i Blæksprutten har det også den fordel, at deres sommerferieplanlægning med ét slag er blevet meget mere fleksibel”. ”Tidligere var de ansatte tvunget til at holde fri på bestemte tidspunkter, men dette er nu ikke længere tilfældet”.
 
Blæksprutten tæller i alt 45 børn fordelt på 13 børn i småbørnsgruppen og 32 børn i børnehaven.
 
Fastelavnsfest:

For nylig blev der traditionen tro afholdt fastelavnsfest i børnehaven. Det er en dag som såvel børn som pædagoger virkelig nyder, for mange af børnene møder op iklædt deres kostumer, og så er der for resten af dagen dømt masser af leg, tøndeslagning og kåring af kattekonger og -dronninger.
 
Mad-uge:
 
Under nøgleordet ”sund mad” har børnehaven afholdt mad-uge. Børnene hjalp til med at lave den sunde mad, og fokus var på at fordøje de nye smagsindtryk samt det at smage noget nyt.
 
Det havde så den afledte fordel for børnenes forældre, at de ikke skulle smøre madpakker til børnene i denne uge.
 
FEBRUAR 2013