Nyheder / NYHEDSARKIV 2014 / Andet kvartal / Friskolen Bylderup-Bov inviterer til gospelkoncert

Friskolen Bylderup-Bov inviterer til gospelkoncert

Tønder Gospelkor under ledelse af Stig Möglich Rasmussen byder på en aften fyldt med musik og glæde.

Gospel er det engelske ord for evangelium, som igen er græsk og betyder ”glædelige nyheder”. Og gymnastiksalen på Friskolen Bylderup-Bov vil blive fyldt med glæde, når Tønder Gospelkor torsdag den 8. maj giver koncert dér. Det er musikalsk glæde, men det er først og fremmest livsglæde - fyldt med nærvær og nerve.

Tønder Gospelkor har eksisteret i godt fire år og består af cirka 40 sangere i alle aldre mellem 14 og 70. De kommer fra hele Tønder Kommune og fra Tinglev-området. Koret har i  sin levetid flittigt givet koncerter i i hele sit opland således i både Rømø og Aventoft Kirke, i Højer og Emmelev Kirke, i Hostrup og Tinglev Kirke samt spillesteder som Hagge's og Tønder Kulturhus med Stig Rossen som gæstesolist.

Stig Möglich Rasmussen, der bor i Tinglev, er korets dirigent og kapelmester. Han er uddannet operasanger og musikpædagog og har i 30 år beskæftiget sig med gospel-genren. Foruden Tønder Gospelkor står han i spidsen for yderligere to gospelkor.

Tønder Gospelkor kommer til Bylderup-Bov med et repertoire, der spænder vidt ud over gospelgenren. Tilhørerne vil derfor kunne forvente gode, kendte gospelnumre, men også rytmiske og swingende ballader.  Der vil også være sange, hvor det er muligt for publikum at synge med.

 

Kom og oplev en aften fyldt med musik og glæde,

nårTønder Gospelkor under ledelse af Stig Möglich Rasmussen gæster Friskolen Bylderup Bov torsdag d. 8. maj kl. 19:30 

adressen Burkal Skolevej 48 B, 6372 Bylderup Bov

                                                                                      

Fri entre!

 

APRIL 2014