Nyheder / Årets hus i Bylderup-Bov

Årets hus i Bylderup-Bov

Torsdag den 18. juni blev der afholdt generalforsamling i Borgerforeningen for Bylderup-Bov, Bylderup og Lendemark.

Og traditionen tro blev ”Årets hus” samtidig kåret. I år tilfaldt hæderen ejendommen beliggende Slogsgaden 2, som er opført af Matronics, ved Johanne Mamsen Matthiessen og Nis Christian Matthiessen.

”Slogsgaden er jo byens hovedgade”, fortæller formand for borgerforeningen, Inger Salomonsen. ”I den forbindelse er det jo dejligt for byen, at én af byens virksomheder har vokseværk, og de investerer lokalt”.

”Vi overtog Slogsgaden 2 i maj måned 2018”, fortæller Johanne og Nis Christian. ”Derefter begyndte vi opgaven, med først at få tilladelse til nedrivning af den eksisterende ejendom, og dernæst tilladelse til opførsel af den nye kontorbygning”.

”Vores lokale arkitekt, Peter Brockhattingen har tegnet den nye ejendom, og en stor del af håndværkerne var også lokale”. ”Vi vægtede et klassisk udseende, så ejendommen passer ind i det øvrige bybillede”.

”Netop det at ejendommen falder godt ind i bybilledet, har Borgerforeningen også bemærket”, supplerer Inger, ”og årets hus er virkelig med til at give Slogsgaden - og området omkring torvet - et stort løft”.

”Ejendommen stod færdig sidste år”, fortsætter Johanne og Nis Christian, ”og lokalerne er indrettet til administration, frokostrum og mødelokaler”. ”På 1. sal er der plads til at vores børn kan lege og hygge sig, alt imens vi arbejder." "Især i forbindelse med Corona situationen, var det en rigtig rar mulighed at have”, slutter parret.