Nyheder / NYHEDSARKIV 2019 / Alternativ dag på Bylderup skole

Alternativ dag på Bylderup skole

Bylderup Skole har i dag haft en ”alternativ dag”. Baggrunden er at skolen er udvalgt til projektet ”Teknologiforståelse”, som er integreret i fagene på mellemtrin.

Der har tidligere været en artikel på jv.dk som du kan læse her: https://www.jv.dk/aabenraa/Minister-har-peget-paa-Bylderup-Skole-til-forsoeg/artikel/2650108


I forbindelse med projektet, var en del af skolens personale i dag på et kursus/kick-off arrangement.For eleverne betød det en alternativ dag på skolen, med et juleinspireret indhold. Der blev lavet juledekorationer, juleklip, spillet banko, set julefilm osv. For de fleste af årgangene var der også masser af motion i hallerne.

Nogle husker måske frikvartererne som det allerbedste ved skoletiden!? Hvis det er tilfældet, så var dagen i dag bare som en god drøm, for frikvartererne var i dagens anledning FORLÆNGET, og 6. klasse tog tjansen som legepatrulje i skolegården. De havde planlagt masser af gode lege og aktiviteter.Overbygningen arbejdede med fordybelse i forskellige emner. Elever fra 8 a var hjælpelærere, både i billedkunst og til aktiviteterne i hallerne.