Nyheder / NYHEDSARKIV 2019 / BBI´s formand takker af efter 12 år på posten

BBI´s formand takker af efter 12 år på posten

Formanden for BBI, Bjarne Paulsen – af nogle kaldet ”El Presidente” - valgte på generalforsamlingen at takke af efter 12 år på formandsposten. Men inden han gav stafetten videre til BBI´s nye formand, Morten Carstensen, skulle han lige holde sin sidste årsberetning.

Og hér konstaterede Bjarne, at det forgangne år igen har været et godt år for foreningslivet i ”Guldkants Danmark”! Samarbejdet mellem de to moderforeninger SC Saxburg og BBI går nemlig rigtig godt. Desuden forsøger man sig løbende med nye aktiviteter, og i 2018 var det bordtennis og floorball.

I tilbageblikket kunne Bjarne også glæde sig over, at Bankoarrangementet nyder stor opbakning fra lokalbefolkningen. Hele 300 deltagere mødte op, og gavmilde sponsorer støttede op med 200 præmier – imponerende!

I sin sidste årsberetning lød der mange tak og roser fra Bjarne. Både til de mange frivillige der hjælper til ved de forskellige arrangementer, de øvrige medlemmer i bestyrelsen, trænerne der møder velforberedte op uge efter uge, hjælpetrænerne, de mange sponsorer der bakker op omkring foreningen osv. Der lød også en stor tak til Bylderup Idrætscenter og dets personale, for et godt samarbejde.

Flidspokalen for 2018 overrakte Bjarne til Dorte Thuskjær Schmidt, bl.a. fordi Dorte er en person, som man aldrig går forgæves til, når man har brug for hjælp. Hun gør aldrig tingene halvt, og ligesom hun også har øje for, om man kan gøre det på en bedre og smartere måde.

På vegne af bestyrelsen for BBI, takkede Helle Schnoor Bjarne for hans store indsats gennem de seneste 12 år. Desuden er bestyrelsen meget taknemmelige for, at Bjarne vil hjælpe den nye formand godt i gang på posten!

Lena Nielsen kunne i årsberetningen for fodboldafdelingen fortælle, at det unge herre seniorhold formåede at blive i serie 3. Børne- og ungdomsholdene har et godt holdfællesskab med Ravsted, og stiller hold i U6, U7, U8, U10, U11, U13 og U15. I indefodbold kvalificerede herrerne og U13 sig til regionsmesterskaberne, hvor U13 fik en flot 3. plads.

Henrik Styrbæk aflagde årsberetningen for håndboldafdelingen, og han kunne fortælle at 3 hold var til udendørsstævne i Lübeck, og i inde-sæsonen klarer holdene sig godt. F.eks. spiller U18 pigerne i 1. division, og det er spændende at have besøg af de store klubber.

På valg var:
Formand: Bjarne Paulsen der ikke modtog genvalg – Morten Carstensen blev valgt som ny formand.

Kasserer: Helle Rønning der modtog genvalg.

Fodbold: Kirsten Jessen og Anika Laukamp der modtog genvalg. Erling Nissen (modtog ikke genvalg) i stedet blev Morten Boyschau valgt.

Håndbold: Dorte Thuskjær Schmidt der ikke modtog genvalg. Jens Kristian Styrbæk og Morten Bennetsen blev i stedet valgt.

Revisor: Christian Iwersen og Anette Larsen der modtog genvalg.

Revisor-suppleant: Heinke Petersen der modtog genvalg.