Nyheder / Floorball-herrerne havde deres debut

Floorball-herrerne havde deres debut

I mandags spillede BBI-Saxburgs floorball herrer deres ALLERFØRSTE kamp nogensinde! De var nemlig blevet inviteret til en træningskamp af Sønderborg Wikings.Alene ordet ”Wikings” kan jo skræmme livet af de fleste! Men vores lokale spillere var så heldige, at de måtte låne fodboldtrøjerne fra vores senior-fodbold-herrer – bedre kendt som ”Byens Stolthed” - og når man har dem på kroppen ved vi jo, at selv den mest skræmmende modstander, begynder at blive bløde i knæene!

Samtidig ændrede vores lokale helte navn til BBI-Saxburg BULLDOGS, og så var de klar til kamp!

Vores 13 spillere fik instrukser af træner; Jens ”Piontek” Johannsen, og der blev spillet 8 periode á 10 minutter. Al ære og respekt for ”byens stolthed”, men der er aldrig tidligere blevet løbet og svedt så meget før i de lånte trøjer….

Slutstillingen blev dog 13-9 i Sønderborg Wikings favør.

Til historien hører, at Wikings stillede op med en blanding spillere fra deres herre- og damehold, og vores lokale Bulldog-helte fik lov til at låne en målmand ved Wikings.

I begyndelsen spillede vores Bulldogs meget usikkert og nervøst. Allerede efter 20 sekunder var de bagud med 0-1.

Men med de rigtige kommandoer og taktiske indspark fra Jens ”Piontek” Johannsen, fik man hurtigt styr på modstanderens angrebsspil, og første periode sluttede med 2-1 til Wikings. Sådan bølgede spillet frem og tilbage, og stille og roligt fik vores egne Bulldogs styr på angrebsspillet, især når der blev spillet mod kvinderne. Èn periode blev endda vundet med 3-2.

Der var to dommere til at styre kampen. Og hvis vi lige husker på at det var allerførste træningskamp nogensinde, så var det egentlig imponerende, at vores Bulldogs kun fik et par henstillinger – men til gengæld ingen udvisninger.

Har du lyst til at prøve kræfter med floorball, så er der træning på tirsdag, fra kl. 18.30 – 19.30. Herefter er der 3. halvleg, hvor man kan nyde en øl eller vand.
Se billederne her