Nyheder / Julemanden og hans kone blev vækket!

Julemanden og hans kone blev vækket!

 
Som bekendt har julemanden en stram tidsplan, når han i december måned farer land og rige rundt, med favnen fuld af pakker.

Og i dag, søndag den 1. december lagde julemanden og hans kone så vejen forbi Bylderup-Bov, hvor de havde allieret sig med nogle lokale drillenisser, der kastede med ris, og kunne give de fremmødte et lille nap bagi med tøjklemmer.


Det er blevet en fast juletradition i Bylderup-Bov, at julemanden og hans kone lægger vejen forbi, og i år havde 180 børn på forhånd købt en julepose!


Og var man ikke i julestemning, så kom man i julestemning. For Blaskapelle des Deutschen Jugendverbandes für Nordschleswig spillede op med julemelodier, der blev danset rundt om juletræet, og de mange fremmødte fik gratis gløgg,
varm kakao og æbleskiver. Desuden havde børnene mulighed for at fortælle julemanden og hans kone, om deres mange juleønsker. Til slut var der dukketeater om juleevangeliet, alt imens børnene kan nyde indholdet fra juleposen!


Det er Borgerforeningen, Luthersk Missionsforening, spejderne og Bylderup-Bov Frivillige Brandværn, som står bag det vellykkede arrangement. Danish Agro stiller beredvilligt deres lade til rådighed, og Naturmælk sponsorerer kakao.
Se billederne her