Nyheder / Julemanden og hans kone skal vækkes

Julemanden og hans kone skal vækkes

Vi ved det alle - julemanden har travlt i december måned - men søndag den 1. december lægger han sammen med sin kone vejen forbi Bylderup-Bov!

Der får de en tiltrængt middagslur, men for at sikre at de ikke sover hele dagen væk i den travle juletid, så mødes områdets børn, voksne og ældre kl. 14.30, hvor julemanden og hans kone bliver vækket.

Blaskapelle des Deutschen Jugendverbandes für Nordschleswig sørger for julemusik, formand for Borgerforeningen Inger Salomonson holder velkomsttale, og Bylderup-Bov frivillige brandværn hjælper julemanden og hans kone over til laden, hvor spejderne sørger for udskænkning af æbleskiver, gløgg og varm kakao.

Der bliver danset om juletræet, og julemanden og hans kone uddeler "bum-poser". Børnene har mulighed for at fortælle julemanden om deres ønsker, og så må vi jo håbe på at han kan opfylde dem. Alt imens indholdet fra bum-poserne nydes, bliver børnene underholdt med dukketeater og fortællinger af elever fra Løgumkloster Efterskole.

Børnene elsker denne eftermiddag, som er et resultat af et godt samarbejde mellem Borgerforeningen, Luthersk Missionsforening, Brandværnet og Spejderne. De fortjener en tak for deres frivillige indsats!