Nyheder / Nyt gulv til Club 90 i Slogs Herreds Hus

Nyt gulv til Club 90 i Slogs Herreds Hus

I dag var filialdirektør fra Vestjysk Bank i Tinglev, Carsten Vinther Hansen, på besøg i Slogs Herreds Hus, for at overrække et symbolsk bevis, på de 15.000 kr. som Sparekassen Løgumklosters Fond, har doneret til Slogs Herreds Hus.

”Tilskuddet muliggjorde udskiftningen af det gamle gulvtæppe, i det lokale vi i daglig tale kalder ”Club 90”, fortæller bestyrelsesformand for Slogs Herreds Hus, Rasmus Jensen.

”Det gamle tæppe havde virkelig udtjent sin værnepligt”, fortsætter Rasmus, ”men med støtten fra Sparekassen Løgumklosters Fond, kunne vi i stedet få lagt et flot, nyt og rengøringsvenligt vinylgulv”.

”Jeg er glad for at midlerne bliver værdsat”, fortsætter Carsten Vinther Hansen, ”for fondens formål er netop at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål, i områderne omkring sparekassens tidligere filialer”.

”Det undrer måske en enkelt eller to, at jeg som repræsentant for Vestjysk Bank, overrækker midler fra Sparekassen Løgumklosters Fond”, fortsætter Carsten, ”men det skyldes at Sparekassen Løgumkloster for en del år siden blev sammenlagt med Den Jyske Sparekasse, som netop er fusioneret med Vestjysk Bank”. ”Så det er ligesom den røde tråd i dén historie”. ”Men Sparekassen Løgumklosters Fond består fortsat”, slutter Carsten ”og hvis man har et projekt der falder ind under fondens formål, så er man velkommen til at ansøge”.

Her kan I se nogle før- og efterbilleder, samt Carsten overrække beviset for den økonomiske håndstrækning til Rasmus.